woytek.nl logo

Over ons

Woytel.nl webdesign, grafische vormgeving én fotografie!

Woytek.nl is een bureau dat verschillende diensten aanbiedt in webdesign en grafische vormgeving. Wij ontwerpen en coderen niet alleen websites, ook ontwerpen wij logo's, huisstijlen en flyers. Mocht het voor een opdracht nodig zijn om profesionele foto's te maken, dan doen wij dat ook!

Actief sinds 2010 en sindsdien helpen wij beginnende en bestaande bedrijven te uitten waar zij voor staan. Projecten worden op kleine schaal aangepakt waardoor elke klant een website of product op maat krijgt. Dit betekent concreet dat wij u helpen om de ideeën die u heeft over uw bedrijf om te zetten in een concept. Onze werkwijze wordt duidelijk als u verder leest.


Werkwijze

Er zijn een aantal basisstappen in het ontwerp proces van bijvoorbeeld een website.

usersKennismaking

We maken een afspraak, in persoon of via telefoon. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Ideeën, doelen en wensen worden besproken.

bulb offConcept

Aan de hand van het eerste contact wordt een concept opgesteld. Vaak volgen hierop meer wensen die eerst nog niet duidelijk waren.

image pencilOntwerp

Met het concept en de verdere wensen in het achterhoofd wordt een ontwerp gemaakt voor de klant om te beoordelen.

globeWebsite

Als het ontwerp het oké heeft gekregen wordt het omgezet in een werkende website. Invulling wordt geleverd door de klant.

informationFeedback en ondersteuning

Mochten er details nog niet in orde zijn dan worden deze aangepast en wij helpen met vragen waar nodig.