woytek.nl logo

Diensten in webdesign

meer info

informatie

Webdesign pakketten

Woytek.nl biedt complete websites aan waarbij u wordt begeleid gedurende het gehele proces. Voor uw gemak zijn al onze diensten opgedeeld in pakketten: webdesign klein, middel en groot. Om te weten welk pakket het beste bij u past kun u contact met ons opnemen.

Uiteraard zijn alle afwijkende wensen welkom, laat het ons weten en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Eén ding is zeker: websites van woytek.nl zijn altijd maatwerk naar de eisen van de klant met een ontwerp speciaal voor u gemaakt.

globe Webdesign klein

U bent net begonnen met uw bedrijf of vereniging, een grote website is nog niet nodig. De website moet eenvoudig en overzichtelijk zijn.

€350

globe Webdesign middel

U wilt meer informatie kwijt op de website, meer pagina's en foto's bijvoorbeeld. Door slimme navigatie blijft de site duidelijk voor bezoekers.

€700

globe Webdesign groot

Het bedrijf of de vereniging is toe aan een website met veel inhoud: een nieuwspagina, email formulieren en diverse speciale eisen of wensen.

vanaf €1000

Webdiensten

Om een website online te hebben heeft u meer nodig dan een webdesign pakket, een eigen domeinnaam en webhosting is ook een vereiste. Gelukkig bieden wij deze diensten ook aan zodat u één aanspreekpunt heeft. U geeft de gewenste naam voor de website op, wij zorgen voor de rest!

Mocht u de website regelmatig willen aanpassen, dan is ons unieke Content Management System een uitkomst. Met dit CMS kunt u namelijk overal inloggen en zo vanuit de browser aanpassingen doen aan uw site. Het enige wat u nodig heeft is internet toegang.

globe Eigen domein

U geeft aan welke domeinnaam of domeinnamen u wilt. Woytek.nl zorgt voor de afhandeling zodat het domein direct beschikbaar is.

€10/jaar

globe Webhosting

Woytek.nl regelt voor u de webhosting die uw site nodig heeft. Wij hebben de hosting in eigen handen zodat wij een vlot proces kunnen garanderen.

€5/maand

globe CMS

U wilt zelf de site aanpassen wanneer dat u uitkomt? Of wilt u nieuwsberichten plaatsen? Kies dan het CMS pakket bij uw website.

€20/maand

Grafische Vormgeving en Branding

Klaar voor de volgende stap?

Misschien bent u op zoek naar een nieuwe website omdat de oude site verouderd is. Dit kan ook het geval zijn met uw logo en/of huisstijl! Uw nieuwsbrieven en facturen kunnen gedateerd ogen, het zou zonde zijn om deze stijl dan ook mee te nemen naar de nieuwe website. Woytek.nl kan voor u de hele huistijl onder handen nemen zodat u weer fris van start kunt!

Maatwerk

Wij ontwerpen niet alleen huisstijlen maar vrijwel alles wat met vormgeving te maken heeft! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden betreffende flyers, kaarten, advertenties, etc.

Fotografie

Foto's maken een website af

Een goede website heeft goede foto's nodig, om een indruk te geven van uw bedrijfspand of productfoto's om uw producten te promoten. Daarom bieden wij ook fotografie diensten aan mocht u zelf niet over goede foto's beschikken. Als u dit vermeld bij uw offerte aanvraag voor uw website dan houden wij hier rekening mee!

Losse fotografie opdrachten

Uiteraard is het ook mogelijk om woytek.nl in te huren voor losstaande opdrachten waar u goede kwaliteit foto's nodig heeft. Neemt u hiervoor alstublieft contact op via onze contact pagina